Eerste testversie iOS 7.1 is uit!

Eerste testversie iOS 7.1 is uit!

Kort na het uitbrengen van iOS7.0.4 is Apple alweer met een eerste testversie van iOS7.1 uitgekomen. Deze nieuwe testversie is voorlopig alleen nog maar beschikbaar voor ontwikkelaars. Wanneer de daadwerkelijke releasedatum zal zijn is op dit moment nog niet bekend.

Deze nieuwste versie lijkt zoals het er nu naar uit ziet geen grote nieuwe features te bevatten, alleen enkele bugfixes en, als we de verhalen mogen geloven, aanzienlijke snelheidsverbeteringen. De grootste wijziging lijkt de mogelijkheid om altijd te kunnen omschakelen naar het donkergrijze toetsenbord te zijn. iPhone 5S gebruikers zullen met deze nieuwe update de mogelijkheid krijgen om alle foto’s die in burstmodus zijn gemaakt straks in één keer te kunnen uploaden naar Fotostream. Tevens is het straks mogelijk, zonder de iPhone opnieuw op te hoeven starten, om tekst van iOS7 vet te maken.

De in het notificatiecentrum aanwezige meldingen kunnen in de nieuwe versie straks ook iets gemakkelijker worden gewist en is het nieuwe Yahoo! Logo op meerdere plekken zichtbaar. Ondanks het feit dat er de nieuwe 7.1-versie een aantal buxfixes zijn doorgevoerd, zitten er in de testversie ook al weer enkele nieuwe.

Wanneer iOS7.1 daadwerkelijk beschikbaar zal zijn voor de eindgebruiker is nog niet bekend, maar gezien het feit dat ontwikkelaars er al mee kunnen werken zal het naar alle waarschijnlijkheid niet al te lang meer duren. Normaal gesproken brengt Apple echter de .1-versies al binnen 3 tot 6 maanden uit nadat de .0-versies zijn uitgekomen.

De verwachting is dat de nieuwe 7.1-versie voor zowel de iPhones als voor de iPads en de meest recente modellen van de iPod beschikbaar zal komen.

Advertentie(s)

Advertentie(s)

Sim-Stunt