iPhone Schermen

iPhone Schermen

Het is één van de grootste bedrijven van de wereld en bijna iedereen kent het merk wel: Apple. Het begon in 1976 als een klein Amerikaans elektronicabedrijf dat is opgericht door Steve Wozniak, Ronald Wayne en Steve Jobs. Steve Jobs wordt genoemd als belangrijkste man voor de successen van Apple. In 1997 stond was een spannende tijd voor Apple omdat het bedrijf bijna failliet ging. Het bedrijf kreeg een nieuwe kans nadat Microsoft maar liefst 150 miljoen dollar investeerde in het bedrijf. Daarna ging Apple snel vooruit. Op 20 augustus 2012 heeft het zelfs een record gevestigd. Het bedrijf had namelijk een beurswaarde van ruim 620 miljard dollar.

Producten van Apple

Apple heeft ontzettend veel producten maar de bekendste zijn toch wel de iMac, iPhone, iPod, iPad en sinds kort ook de Apple Watch. Omdat tegenwoordig smartphones onmisbaar zijn geworden in onze samenleving is de iPhone erg populair onder de mensen. Concurrenten als Samsung en HTC probeer altijd met de nieuwst smartphones te komen en daardoor kan Apple ook niet achterblijven. Apple heeft daarom maar liefst 12 modellen van de iPhone gemaakt in de afgelopen 8 jaar!

De iPhone 6

De iPhone 6 is op 9 september 2014 uitgekomen en is nu al drie keer vernieuwd. Namelijk de iPhone 6 Plus, iPhone 6 S en de iPhone 6 S Plus. De nieuwste iPhones zijn vaak erg prijzig en daardoor moeten de meeste mensen sparen voordat ze er ééntje kunnen aanschaffen. De goedkoopste variant van de iPhone 6 is te koop vanaf €639.

De goedkoopste iPhone 6 schermen bij MacManiack.com

Het kan natuurlijk altijd gebeuren dat u uw iPhone laat vallen of een ander ongelukje krijgt. Daarom hebben wij bij MacManiack alle iPhone onderdelen waardoor u niet gelijk een nieuwe, dure iPhone hoeft te kopen maar het kapot onderdeel gemakkelijk kan vervangen waardoor uw iPhone weer zo goed als nieuw is en daarbij bespaart u een hoop geld

Advertentie(s)

Advertentie(s)

Sim-Stunt